photo

Glenelg

The house opens up to the narrow side garden where we built a reading deck and water feature to draw the clients out in to the space.

Read More ...
photo

Leabrook

This garden for the clients new house had be low maintenance, reflect their love of Bali and showcase their eclectic collection of garden pieces.

Read More ...
photo

Mile End

These clients travel for most of the year, and wanted a low maintenance space that they could return home to and relax. We opened out the living room with huge café doors and included a modern bar.

Read More ...
photo

St Andrews amphitheatre

Constructed by Neighbour Labour and New Landscapes this project was a major improvement for the school. The redevelopment has taken the area from a derelict and dangerous structure to a robust multi-functional play space.

Read More ...
photo

West Lakes

This fine new residence with views over West Lakes was designed for entertainment and drinking in those sweeping views. Super low maintenance constructed with premium quality materials.

Read More ...
photo

Tennyson

This project in collaboration with Simon Martin building design and Michael Toubia Construction won the HIA home of the year award in 2010; A residence of exceptional quality and intricate attention to detail.

Read More ...
photo

Vale Park

The clients wished to incorporate a spa in a manner that sat well in the space, provided a view from the bedroom, did not impede access, and they had a preference for a modern Asian style.


Read More ...